Beckum

Koningsdag in Beckum

Beckum maakt zich weer op voor ouderwets gezellige Koningsdag

Ook Beckum kleurt tijdens Koningsdag weer helemaal Oranje. Het wordt een ongedwongen, ouderwets gezellige viering, belooft de organisatie. Die is in handen van de commissie Koningsdag Beckum in samenwerking met sportvereniging TVO.

Zoals de Beckummers gewend zijn, spelen de festiviteiten zich af rond het schoolplein en in om het Geertman. Bij minder mooi weer wordt gezorgd voor een overdekt onderkomen. Koningsdag 2019 begint in het kleine dorp bij Hengelo net als in voorgaande jaren met een ballonnenwedstrijd. Dit gebeurt onder muzikale begeleiding. Alle kinderen kunnen vooraf in het schoolgebouw een ballon ophalen.

Fietstocht

Fietsliefhebbers kunnen kiezen uit een uitdagende mountainbiketocht of een pittoreske normale fietstocht. Voor de kinderen tot groep 8 zijn er dit jaar veel verschillende activiteiten georganiseerd. Daarnaast is het mogelijk de hele dag aan te schuiven en gezellig te genieten van een hapje, een drankje, muziek en overig vertier. Het programma ziet er in hoofdlijnen hetzelfde uit als vorige jaren. Ieder jaar zorgt de organisatie voor nieuwe activiteiten binnen dit vaste raamwerk. ‘’We hebben een vaststaand stevig concept met ruimte voor vernieuwingen,’’ laat de commissie Koningsdag Beckum weten.’’ Daarom willen we dan ook graag  iedereen die Beckum een warm hart toedraagt, uitnodigen om Koningsdag 2019 in Beckum te komen vieren.’’

Programma

Het programma voor Koningsdag in Beckum ziet er als volgt uit.

10.30 – 11.15 Oplaten van ballonnen onder begeleiding van Dweilorkest
10.30 – 13.30 Fiets- en mountainbikeroutes voor iedereen
11.15 – 13.15 Zeskamp en verschillende spelletjes voor groep 3-8, festiviteiten in de gymzaal voor groep 0-2
13.15 – 13.30 Uitreiking medailles door burgemeester of wethouder van Hengelo

 

Heel graag tot ziens,

Eddi, Leon, Joop, Nicole, Ursela en Sandra
Commissie Koningsdag Beckum in samenwerking met TVO

Contact


Hengelose Oranje Vereniging

Twekkelerweg 252
7553 LS Hengelo

Info@oranjevereniginghengelo.nl

Handige links


Donateur worden
Programma
Oranje kermis
Oranje markt
Contact

Volg ons ook via: